Γνωρίστε τη Barista Pro

Γνωρίστε τη Barista Pro

Η Barista pro είναι μια Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με 25 χρόνια εμπειρίας και δημιουργίας .

Οι ίδιοι, είμαστε και δημιουργοί των προϊόντων μας!

Βασική εταιρική αρχή μας είναι η ειλικρίνεια, η διαφάνεια και η αμεσότητα.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην καινοτομία και έτσι βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των προϊόντων μας και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας.

Στον πυρήνα της δράσης μας είναι πάντα μια δυναμική και ενεργητική στρατηγική μάρκετινγκ και κομμάτι των υπηρεσιών μας είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαιδεύσεων υψηλών προδιαγραφών.

Μέριμνά μας η άριστη μετάδοση της τεχνογνωσίας μας σε επαγγελματίες του χώρου BARECA-HORECA.

Παράλληλα ασπαζόμαστε την εξωστρέφεια και είμαστε περήφανοι για την εξαγωγική μας δραστηριότητα σε 13 χώρες ανά τον κόσμο.

Σύνθημά μας:

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ

Γνωρίστε τη Barista Pro

Το portfolio των προϊόντων μας

έχει επιλεχθεί και σχεδιαστεί με τρόπο τέτοιο, που να καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα γευστικών προτιμήσεων και καταναλωτικών επιλογών.

Προσαρμοζόμενοι συνεχώς στις σύγχρονες τάσεις, υιοθετούμε και ενσωματώνουμε προϊόντα και κατηγορίες τα οποία δίνουν έμφαση στον υγιεινό τρόπο ζωής, τα οποία είναι παγκόσμιες εμπορικές επιτυχίες, αλλά & επώνυμα προϊόντα τα οποία υπόσχονται ευκολία παρασκευής, δυνατότητα σύνθεσης talor-made συνταγών & φυσικά υψηλά περιθώρια κέρδους!

Επιπλέον, όλα μας τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από τον όρο value-for-money, από την έμφαση που έχει δοθεί στις ποιοτικές πρώτες ύλες με τα οποία έχουν παραχθεί, από την ιδιότητά τους να προσφέρουν σημαντικά περισσότερες μερίδες ανά συσκευασία σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά & από τη μεγιστοποίηση της απόλαυσης και της ευχαρίστησης που προσφέρουν στον τελικό καταναλωτή.

Τα καινοτόμα προϊόντα μας

προσφέρουν πολυχρηστικότητα συνταγών αλλά και εποχών!

Χρησιμοποιούνται το ίδιο εύκολα τον χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα μεγάλο εύρος συνταγών, από την παραγωγή γλυκών ροφημάτων μέχρι την παρασκευή cocktail ή όποιας άλλης talor-made συνταγής.

Επιλέγονται γιατί παράγονται χωρίς τεχνητά αρώματα ή χρωστικές, χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, χωρίς γλουτένη, είναι φιλικά προς Vegan & Vegetarian επιλογές δίνοντας έτσι μεγάλη έμφαση στο healthy living.

Γνωρίστε τη Barista Pro

Tα προϊόντα μας είναι βραβευμένα & πιστοποιημένα.

Με τις αγορές σας συμμετέχετε στην βοήθεια και υποστήριξη μας στην κιβωτό του κόσμου.

Γνωρίστε τη Barista Pro
Γνωρίστε τη Barista Pro
Γνωρίστε τη Barista Pro
Γνωρίστε τη Barista Pro
Γνωρίστε τη Barista Pro

Η ομάδα της Barista Pro προσφέρει την υποστήριξή της στην Κιβωτό του Κόσμου.

Στέλνοντας ένα μήνυμα ανθρωπιάς και φροντίδας για τους συνανθρώπους μας.

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στη μέριμνα και στην προστασία της μητέρας και του παιδιού, προσφέροντας καθημερινά το έργο της μέσα απο εθελοντές. Η μοάδα της Barista Pro, όντας μια οικογενειακή επιχείρηση, είναι βαθιά ευαισθητοποιημένη σε ότι έχει να κάνει με την οικογένεια και τα παιδιά.

Άλλωστε στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, είναι χρέος όλων μας να φροντίσουμε για το μέλλον των παιδιών.

Γιατί τα παιδιά είναι το δικό μας μέλλον!

TOP

Μετάβαση στο περιεχόμενο