Ένας Κόσμος Ροφημάτων

Απολαύστε τις πιο πρωτοποριακές γεύσεις και ροφήματα, ιδανικά για όλη την οικογένεια και ικανά να καλύψουν όλες τις γευστικές επιθυμίες! Συνμπληρώστε τα στοιχεία σας για μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

"*" indicates required fields

By submitting your details, you agree to our Data Protection Policy and consent to further communication with us.

Ένας Κόσμος Ροφημάτων

Η Barista pro είναι μια Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με 24 χρόνια εμπειρίας και δημιουργίας .

Οι ίδιοι, είμαστε και δημιουργοί των προϊόντων μας!

Βασική εταιρική αρχή μας είναι η ειλικρίνεια, η διαφάνεια και η αμεσότητα.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην καινοτομία και έτσι βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των προϊόντων μας και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας.

Στον πυρήνα της δράσης μας είναι πάντα μια δυναμική και ενεργητική στρατηγική μάρκετινγκ και κομμάτι των υπηρεσιών μας είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαιδεύσεων υψηλών προδιαγραφών.

Μέριμνά μας η άριστη μετάδοση της τεχνογνωσίας μας σε επαγγελματίες του χώρου BARECA-HORECA.

Παράλληλα ασπαζόμαστε την εξωστρέφεια και είμαστε περήφανοι για την εξαγωγική μας δραστηριότητα σε 13 χώρες ανά τον κόσμο.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ BEST SELLER ΜΑΣ

Ένας Κόσμος Ροφημάτων

Παραδοσιακά Αναψυκτικά Gia…giamas

Τα αναψυκτικά και οι χυμοί Gia…giamas φτιάχνονται με μεράκι και παράδοση, από επιλεγμένα ελληνικά φρούτα, απευθείας στο ποτήρι σας. Η σπιτική λεμονάδα, η ροδακινάδα και οι υπέροχοι καλοκαιρινοί συνδυασμοί φράουλα – λεμόνι και πράσινο μήλο – ρόδι είναι απόλυτες δροσιστικές προτάσεις του καλοκαιριού.

Ένας Κόσμος Ροφημάτων

Κρύα Ροφήματα

Τα κρύα ροφήματα της Barista Pro είναι μια εκλεπτυσμένη κατηγορία στον τομέα των ροφημάτων. Στο online κατάστημά μας  θα βρείτε μια ποικιλία από γευστικά κρύα ροφήματα, τα οποία είναι ιδανικά για κάθε επιθυμία και ώρα της μέρας.

Ένας Κόσμος Ροφημάτων

Χυμοί Smartfruit

Οι χυμοί φρούτων Smartfruit προέρχονται από 100% φυσικά και φρέσκα φρούτα και καλύπτουν κάθε γευστική επιθυμία και ανάγκη των καταναλωτών, καθώς είναι vegan, δεν περιέχουν συντηρητικά και ζάχαρη και είναι παρασκευασμένοι χωρίς γλουτένη.

Ένας Κόσμος Ροφημάτων

Πουρέδες Φρούτων για Cocktail

Οι πουρέδες φρούτων ROYAL είναι μια γευστική λύση για να παρασκευάσετε τα αγαπημένα σας ποτά εύκολα και γρήγορα. Εντυποσιάστε τους φίλους και κατλεσμένους σας με γεύσεις από αληθινά φρούτα και απολαύστε τις αυθεντικές μυρωδιές και τα κομμάτια φρούτων που περιέχουν.

Ένας Κόσμος Ροφημάτων

Σοκολάτα γάλακτος Lovit

Η Lovit είναι η πρώτη σοκολάτα γάλακτος σε σκόνη, ιδανική για την δημιουργία ροφημάτων αλλά και γλυκών. Ένα καινοτόμο προϊόν το οποίο δεν χάνει την υφή, την γεύση ή το άρωμά του, είτε παρασκευαστεί ζεστό, είτε κρύο, είτε παγωμένο.

Tα προϊόντα μας είναι βραβευμένα & πιστοποιημένα.

Με τις αγορές σας συμμετέχετε στην βοήθεια και υποστήριξη μας στην κιβωτό του κόσμου.

Ένας Κόσμος Ροφημάτων
Ένας Κόσμος Ροφημάτων
Ένας Κόσμος Ροφημάτων
Ένας Κόσμος Ροφημάτων
Ένας Κόσμος Ροφημάτων

Η ομάδα της Barista Pro προσφέρει την υποστήριξή της στην Κιβωτό του Κόσμου.

Στέλνοντας ένα μήνυμα ανθρωπιάς και φροντίδας για τους συνανθρώπους μας.

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στη μέριμνα και στην προστασία της μητέρας και του παιδιού, προσφέροντας καθημερινά το έργο της μέσα απο εθελοντές. Η μοάδα της Barista Pro, όντας μια οικογενειακή επιχείρηση, είναι βαθιά ευαισθητοποιημένη σε ότι έχει να κάνει με την οικογένεια και τα παιδιά.

Άλλωστε στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, είναι χρέος όλων μας να φροντίσουμε για το μέλλον των παιδιών.

Γιατί τα παιδιά είναι το δικό μας μέλλον!

TOP

Μετάβαση στο περιεχόμενο