Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού Gia…giamas 2024

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 

Συμμετοχή: Για να λάβετε συμμετοχή θα χρειαστεί να μας στείλετε ένα βίντεο όπου θα περνάτε χρόνο με τη γιαγιά σας. Θα πρέπει να υπάρχει μια θεματολογία, δηλαδή «Μια Ιστορία, Τα παλιά χρόνια, Γενέθλια, Μοιράζεστε ένα γεύμα, κλπ»

Διάρκεια: Η περίοδος υποβολής συμμετοχών θα ξεκινήσει στην ημερομηνία [Αρχική Ημερομηνία] και θα λήξει στην ημερομηνία [Τελική Ημερομηνία] ή με την ολοκλήρωση των 100 ατόμων που θα συμμετέχουν πρώτοι. Οι συμμετοχές που υποβάλλονται μετά τη λήξη της περιόδου δεν θα ληφθούν υπόψη.

 

Δώρα διαγωνισμού: Τα δώρα του διαγωνισμού αφορούν τους 100 πρώτους τυχερούς που θα προλάβουν να μας στείλουν το βίντεο.

 

Κάθε τυχερός:
Θα λάβει ένα μπουκάλι ενός λίτρου της αγαπημένης του γεύσης Gia…giamas και ένα βάζο για να μπορεί να απολαύσει το αγαπημένο του ρόφημα.

Γεύσεις:
Λεμονάδα, Λεμόνι – Φράουλα, Κερασάδα με Αρμπαρόριζα, Ροδακινάδα, πράσινο μήλο – ρόδι ή πανδαισία 9 φρούτα

Οι νικητές θα ανακοινωθούν και τα δώρα θα σταλούν με τη λήξη του διαγωνισμού [Τελική Ημερομηνία].

 

Περιορισμοί: Οι υποβληθείσες συμμετοχές πρέπει να συμμορφώνονται προς τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αποκλείσουν ή να απορρίψουν οποιαδήποτε συμμετοχή που δεν συμμορφώνεται με αυτούς τους όρους.

 

Αλλαγές: Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν ή να ακυρώσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

Δικαίωμα Πληροφορίες: Με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες συναινούν στη χρήση των προσωπικών τους δεδομένων από τους διοργανωτές για σκοπούς που σχετίζονται με τον διαγωνισμό ή διαφημιστικού υλικού. Επίσης, θα μπορούν να επεξεργαστούν και να κοινοποιήσουν το υλικό που έλαβαν για τη Χρήση των Social Media της εταιρείας Barista Pro.

 

Απαλλαγή Ευθύνης: Οι διοργανωτές δεν φέρουν ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, ζημία ή τραυματισμό που προκύπτει από τη συμμετοχή στον διαγωνισμό ή από τη χρήση του βραβείου.

 

Ισχύς των Όρων: Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις έχουν ισχύ για όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

 

ΜΕΤΑ: Η εταιρεία meta καθώς και οι πλατφόρμες της (Instagram & Facebook) δεν συσχετίζονται με κανέναν τρόπο, ούτε συμμετέχουν στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, καθώς και δεν φέρνουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε αφορά αυτόν τον διαγωνισμό.

 

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες αποδέχονται και συμφωνούν με όλους τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο