Competition

Πάρτε μέρος στο μεγάλο παιχνίδι της LOVIT

Competition

Η Lovit σας δίνει τα καλύτερα δώρα! Ακολουθήστε τα τρία απλά βήματα και κερδίσετε μεγάλα δώρα.

 1. Απολαύστε μια από τις υπέροχες γεύσεις Lovit σε ένα από τα αγαπημένα σας καφέ και λάβετε μαζί με την λαχταριστή σας κούπα, ένα ξυστό με το οποίο μπορείτε να παίξετε και να κερδίσετε!
 2. Ξύστε τη γκρίζα μεμβράνη στο κέντρο της καρδιάς και μάθετε αμέσως αν είστε ένας από τους νικητές!
 3. Σκανάρετε το QR που βρίσκεται πάνω στο ξυστό και γράψτε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας.

Κερδίσατε;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας ώστε να επιβεβαιώσουμε τη νίκη σας και να σας στείλουμε τα δώρα σας.

Παρακαλώ συμπληρώστε τον Κωδικό Επιβεβαίωσης με Λατινικούς Χαρακτήρες.

Δείτε τα δώρα

Smartwatches

Competition

Ακουστικά Earfin

Competition

Ακουστικά Neck Band

Competition

Lovit Limited Edition

Competition

Σας κερνάμε μια Lovit στο κατάστημα

Competition

Όροι και προϋποθέσεις

 1. Τα ξυστό για το παιχνίδι της Lovit μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα τα οποία φέρουν την αφίσα και τα flyer του παιχνιδιού.
 2. Η περίοδος του παιχνιδιού κατά την οποία θα μπορείτε να βρίσκετε ξυστό στα σημεία αυτά είναι μεταξύ 01/10/2023 έως 29/02/2024
 3. Με κάθε παραγγελία ενός ροφήματος Lovit ο καταναλωτής λαμβάνει δωρεάν, ένα ξυστό.
 4. Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσες κούπες μπορεί να παραγγείλει κάποιος και καταπέκταση στο πόσα ξυστό μπορεί να λάβει.
 5. Η Barista Pro δεν φέρει καμία ευθύνη για ενδεχόμενη μη διαθεσιμότητα ξυστό ή Lovit στα καταστήματα.
 6. Για να επικυρωθεί η νίκη σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και τον κωδικό επιβεβαίωσης που θα βρείτε στο ξυστό.
 7. Ο Κωδικός επιβεβαίωσης είναι της μορφής “AB123456”
 8. Στη φόρμα ο τα δυο πρώτα στοιχεία του κωδικού πρέπει να γραφούν με λατινικούς χαρακτήρες.
 9. Κάθε κωδικός επιβεβαίωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά.
 10. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο μόνο να καταγράφει τα στοιχεία σας. Σε περίπτωση που ο κωδικός επιβεβαίωσης έχει ήδη καταχωρηθεί από κάποιον, δεν θα υπάρξει ειδοποίηση από το σύστημα για μη εγκυρότητά του.
 11. Για να μην υπάρξει εκμετάλλευση του συστήματος το δώρο θα αποδοθεί στον πρώτο καταναλωτή που θα εγγράψει τον κωδικό στο σύστημα.
 12. Νίκες που θα βασιστούν σε εκμετάλλευση του συτήματος καθιονδήποτε τρόπο θα θεωρούνται άκυρες.
 13. Το ξυστό δεν είναι μεταβιβάσιμο σε άλλα άτομα.
 14. Όταν λάβετε το ξυστό, πρέπει να ελέγξετε ότι δεν φέρει ατέλειες στη γκρίζα μεμβράνη που καλύπτει το μήνυμα επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ατέλειες, ζητήστε από το κατάστημα στο οποίο βρίσκεστε να σας το αντικαταστήσουν. Δεν δικαιούστε αντικατάσταση αν αφαιρέσετε τη μεμβράνη.
 15. Αφαιρέστε την μεμβράνη με προσοχή. Μην χρησιμοποιήσετε μεγάλη δύναμη ή αιχμηρά αντικείμενα που θα μπορούσαν να καταστρέψουν το μήνυμα επιβεβαίωσης κάτω από τη μεμβράνη. Μην ξύσετε αν το ξυστό είναι βρεγμένο.
 16. Η εταιρεία Barista Pro δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καταστροφή του ξυστό κατά τη διαδικασία ξυσίματός του.
 17. Η εταιρεία Barista Pro δεν φέρει ευθύνη αν τυχόν ο κωδικός επιβεβαίωσης είναι δυσανάγνωστος.
 18. Σε περίπτωση που, μετά την αφαίρεση της μεμβράνης, διαπιστώσετε ότι ο κωδικός επιβεβαίωσης είναι δυσανάγνωστος, δεν δικαιούστε αντικατάσταση του ξυστό.
 19. Σε περίπτωση που ο κωδικός επιβεβαίωσης είναι δυσανάγνωστος το ξυστό ακυρώνεται.
 20. Με την επιβεβαίωση της νίκης σας, το δώρο θα αποσταλεί με βάση τα στοιχεία σας, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών της επιλογής σας.
 21. Η εταιρεία ταχυμεταφορών ανλαμβάνει να σας ενημερώσει για την πορεία της αποστολής σας.
 22. Για την παραλαβή του δώρου είναι απαραίτητη η επίδειξη του νικηφόρου ξυστό, γι αυτό δεν θα πρέπει να το πετάξετε.
 23. Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα μέχρι και 15 μέρες μετά το τέλος του παιχνιδιού. Μετά από αυτή την περίοδο, η σελίδα θα απενεργοποιηθεί και θα χάσετε το δικαίωμα στην απαίτηση του δώρου.
 24. Τα στοιχεία σας είναι απαραίτητα ώστε η εταιρεία ταχυμεταφορών να μπορέσει να σας παραδώσει το δώρο σας.
 25. Η Barista Pro δεν θα διαθέσει τα στοιχεία σας σε τρίτους (εξαιρούμενης της εταιρείας ταχυμεταφορών).
 26. Με την εγγραφή των στοιχείων σας, συναινείτε στο να μπορεί η Barista Pro να επικοινωνήσει μαζί σας, για διευκρινήσεις αναφορικά με την αποστολή του δώρου σας (τηλεφωνικά ή μέσω email) ή για ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα μας (μέσω email μόνο).
 27. Στο παιχνίδι μας δεν μπορούν να συμμετάσχουν εργαζόμενοι (και μέλη της οικογένειάς τους) της εταιρείας Barista Pro, Coffee Plus, Bareca Tech, Πάλλας γραφικές τέχνες και όλων των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που παρέχουν ξυστό σε τελικούς καταναλωτές.
 28. H Barista Pro διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη κρίση της να τροποποιεί μονομερώς όλους τους όρους του παρόντος παιχνιδιού, να συντομεύει ή να παρατείνει τη διάρκειά του, να διακόπτει, ματαιώνει ή ακυρώνει το παιχνίδι αυτό.
 29. Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλο ή η εξαργύρωσή τους σε χρήμα, σε οποιαδήποτε τιμή. Τα δώρα, που θα παραδοθούν κατά τους παρόντες όρους, παρέχονται στην κατάσταση, την οποία αυτά έχουν και ευρίσκονται, αποκλειομένης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης των πωλητών ή άλλων διατάξεων, που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ή νομικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κ.λπ. έναντι της άνω εταιρείας. Η δε υποχρέωση της άνω εταιρείας εξαντλείται στην παράδοση αυτών.
 30. Η ευθύνη της εταιρείας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των καθορισμένων ως άνω δώρων. Η ανωτέρω εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα δώρα και τη χρήση τους ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.
 31. Τα δώρα και οι ποσότητές τους μπορεί να αλλάξουν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, χωρίς προειδοποίηση, ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους.
 32. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της διοργανώτριας εταιρείας.
 33. Ο νικητής, σε οποιοδήποτε στάδιο ακόμα και αυτό της αξιοποίησης του δώρου, μπορεί να αποκλεισθεί για τους εξής λόγους: (α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις (β) σε περίπτωση που η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος (γ) σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσε είναι ψευδές. (δ) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, η προσπάθεια επικοινωνίας με το νικητή για την αξιοποίηση του δώρου αποβεί άκαρπη (ε) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ο νικητής δεν βρεθεί ως ανωτέρω καθορίζεται ή βρεθεί καθυστερημένα στην αξιοποίηση του δώρου. Σε περίπτωση που η συμμετοχή ακυρωθεί μετά την απόδοση του επάθλου, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα πέρα από οποιαδήποτε άλλη αξίωση να αιτηθεί και την απόδοση του επάθλου που θα έχει αποδοθεί. Μετά την εκπνοή της διάρκειας του παιχνιδιού και της απόδοσης του δώρου στον νικητή κάθε υποχρέωση της άνω εταιρείας παύει να υφίσταται και η εταιρία Barista Pro δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε μελλοντική υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων στο παιχνίδι.
 34. Η συμμετοχή στο παιχνίδι προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάtνω όρων και την παραίτηση του συμμετέχοντος από κάθε τυχόν αξίωση έναντι της εταιρείας Barista Pro.
 35. Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε διευκρινίσεις σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας καλέσετε στο “801 11 34 009” ή να μας στείλετε email στο [email protected].

TOP

Μετάβαση στο περιεχόμενο