Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού … από εκεί ξεκίνησαν όλα!”

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία εμπνευσμένη από τα ανήσυχα πνεύματα των δημιουργών της για μεγιστοποίηση κάλυψης των διαφορετικών γευστικών προτιμήσεων των καταναλωτών και την άριστη μετάδοση της τεχνογνωσίας της σε επαγγελματίες των χωρών BARECA-HORECA, προσδίδοντας κέρδη και διαφοροποίηση στις επιχειρήσεις.Το κύριο αντικείμενο δράσης μας είναι ο συνδυασμός

Καινοτομίας – διαφοροποίησης – κερδοφορίας.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία καινοτόμων προϊόντων σε συνδυασμό με τη συμβουλευτική-εκπαιδευτική κατάρτιση των επαγγελματιών στους οποίους απευθυνόμαστε, με την τεχνογνωσία αξιοποίησης της διαφοροποίησης αυτής και με απώτερο στόχο το μέγιστο βαθμό επίτευξης τόσο της γευστικής ικανοποίησης του τελικού καταναλωτή όσο και της κερδοφορίας του πελάτη-συνεργάτη-“συνεταίρου” μας.

BARISTA PRO
FOLLOW THE EXPERTS

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Είμαστε οι ίδιοι, οι δημιουργοί των προϊόντων μας.

Είμαστε μια 100% Ελληνική εταιρεία.

Η Βασική εταιρική μας αρχή και πολιτική στηρίζεται στην ειλικρίνεια, στη διαφάνεια και στην αμεσότητα.

Οι άνθρωποι μας διέπονται από επαγγελματισμό, συνέπεια, αφοσίωση και είναι πάντα στη διάθεση εξυπηρέτησης των πελατών-συνεργατών μας.

Τα προϊόντα μας πάντα παρουσιάζονται με γευστική δοκιμή και εκπαίδευση των πελατών μας πριν τη διεξαγωγή συνεργασίας με την εταιρεία μας και στη συνέχεια κατάρτιση των πελατών μας με την τεχνογνωσία μας.

Δρούμε με δυναμική και ενεργητική στρατηγική μάρκετινγκ παρέχοντας συμβουλευτική υπηρεσία και εκπαίδευση υψηλών προτύπων.

Προβάλουμε συνεχώς τα προϊόντα μας πανελλαδικά επενδύοντας συνεχώς σε διαφημίσεις σε περιοδικά των χώρων BARECA-HORECA, social media, ένθετα σε τοπικά περιοδικά και εφημερίδες, τηλεόραση.

Εξασφαλίζουμε την κερδοφορία σας δημιουργώντας ευκαιρίες και παρέχοντας άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Προσαρμοζόμαστε στα πρότυπα των συνεργατών μας αναλόγως διαφορετικότητας της κάθε επιχείρησης και της διαφοροποίησης που χρειάζεται.

Βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα μας και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας. Τα προϊόντα μας είναι πλήρως πιστοποιημένα.

Η Ομάδα μας

TOP

X