Καλώς ήρθατε στη Barista Pro όπου κάθε ρόφημα είναι και ένα αριστούργημα!

Μια δυναμική ομάδα ανθρώπων που στόχο έχει την αλλαγή του χάρτη εστίασης με έμφαση στη Καινοτομία-Διαφοροποίηση-Κερδοφορία. Στην Barista Pro έχουμε το πάθος και τη γνώση για να σας προσφέρουμε λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε στο χώρο των ροφημάτων, ως η μοναδική εταιρεία στον κλάδο με έμφαση στο Total Beverage Solutions, με μια ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων σε κάθε περιοχή της Ελλάδας που βοηθάει στην υλοποίηση ακόμα και του πιο δύσκολου project.

Η δέσμευση μας για ποιοτικά προϊόντα με έμφαση στο healthy living και με το slogan που μας συνοδεύει ‘’Healthy but tasty’’, δημιουργούμε πολυχρηστικότητα, καινοτομία και διαφοροποίηση σε κάθε επιχείρηση εστίασης, εξασφαλίζοντας υψηλή κερδοφορία και ποιοτικό αποτέλεσμα σε όλες τις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε.

Barista Pro #Follow the Experts

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Είμαστε οι ίδιοι, οι δημιουργοί των προϊόντων μας.

Είμαστε μια 100% Ελληνική εταιρεία.

Η Βασική εταιρική μας αρχή και πολιτική στηρίζεται στην ειλικρίνεια, στη διαφάνεια και στην αμεσότητα.

Οι άνθρωποι μας διέπονται από επαγγελματισμό, συνέπεια, αφοσίωση και είναι πάντα στη διάθεση εξυπηρέτησης των πελατών-συνεργατών μας.

Τα προϊόντα μας πάντα παρουσιάζονται με γευστική δοκιμή και εκπαίδευση των πελατών μας πριν τη διεξαγωγή συνεργασίας με την εταιρεία μας και στη συνέχεια κατάρτιση των πελατών μας με την τεχνογνωσία μας.

Δρούμε με δυναμική και ενεργητική στρατηγική μάρκετινγκ παρέχοντας συμβουλευτική υπηρεσία και εκπαίδευση υψηλών προτύπων.

Προβάλουμε συνεχώς τα προϊόντα μας πανελλαδικά επενδύοντας συνεχώς σε διαφημίσεις σε περιοδικά των χώρων BARECA-HORECA, social media, ένθετα σε τοπικά περιοδικά και εφημερίδες, τηλεόραση.

Εξασφαλίζουμε την κερδοφορία σας δημιουργώντας ευκαιρίες και παρέχοντας άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Προσαρμοζόμαστε στα πρότυπα των συνεργατών μας αναλόγως διαφορετικότητας της κάθε επιχείρησης και της διαφοροποίησης που χρειάζεται.

Βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα μας και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας. Τα προϊόντα μας είναι πλήρως πιστοποιημένα.

Η Ομάδα μας

TOP

Μετάβαση στο περιεχόμενο