BARISTA PRO: Η ελληνική επιχείρηση που διδάσκει & συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία
Άρθρο του Epixeiro.gr, διαβάστε το εδώ

BARISTA PRO: Η ελληνική επιχείρηση που διδάσκει & συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία

Η BARISTA PRO έχει κατακτήσει τις καρδιές του αγοραστικού κοινού, ξεπερνώντας τα ελληνικά σύνορα, προσφέροντας ροφήματα που παντρεύουν την πατροπαράδοτη γεύση με την καινοτομία.

Από την αρχή ως σήμερα

Η Barista Pro ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση, με ένα σπουδαίο όραμα. O CCO Κωνσταντίνος Αγαδάκης, ο Product Manager Ζαφείρης Αγαδάκης και ο Financial Manager Γεώργιος Αγαδάκης αποτελούν τα 3 αδέρφια, που ανταποκρίνονται στο τρίπτυχο της επιτυχίας:

«Καινοτομία – Διαφοροποίηση – Κέρδος»

Τα 3 αδέρφια της οικογένειας Αγαδάκη έθεσαν τις ισχυρές βάσεις, για να γίνει η BARISTA PRO, αυτό που είναι σήμερα. Ένα brand που καλύπτει τις γευστικές επιθυμίες των καταναλωτών και μεταφέρει την τεχνογνωσία του στους επαγγελματίες των xώρων BARECAHORECA, αυξάνοντας τα κέρδη και διαφοροποιώντας τις επιχειρήσεις.

Η BARISTA PRO, πιστή στις αξίες της, στηρίζει αποκλειστικά και μόνο Έλληνεςπαραγωγούς και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες καριέρας στην Ελλάδα, μέσα από την συνεχόμενη ανάπτυξή της.

Υπερνικώντας τα εμπόδια

Αυτό δεν σημαίνει πως ο δρόμος για την επιτυχία ήταν εύκολος. Άλλωστε καθετί καινούργιο, στην αρχή προσεγγίζεται διστακτικά. Αυτό ήταν κάτι που γνώριζαν πολύ καλά οι ιδρυτές της Barista Pro. Ήταν όμως αποφασισμένοι να υπερνικήσουν τα εμπόδια και να καταφέρουν να κάνουν τον κόσμο να γνωρίσει και να αγκαλιάσει το διαφορετικό.

Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι πέτυχαν τον στόχο τους και με το παραπάνω. Αυτή την στιγμή, η Barista Pro βρίσκεται σε περισσότερα από 1.500 σημεία σε όλη την ελληνική επικράτεια, έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο 32 συνεργατών, για κάθε περιφέρεια της χώρας.

BARISTA PRO: Η ελληνική επιχείρηση που διδάσκει & συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία

Διακρίσεις και διεθνής αναγνώριση

Η συνεχής ανάπτυξη της Barista Pro έχει πλέον ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα. Τα προϊόντα της εταιρείας έχουν μεγάλη απήχηση στο εξωτερικό και βρίσκονται στα καλύτερα καταστήματα της Γερμανίας, της Ιταλίας, του Κατάρ, της Αγγλίας, της Ρουμανίας κ.α.

Τα παραδοσιακά αναψυκτικά Gia…giamas είναι το καμάρι της επιχείρησής μας. Δημιουργήθηκαν με μεράκι, βασισμένα στην μυστική παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς Μαρίκας και έχουν ξεχωριστή θέση στις καρδιές των καταναλωτών.

Αποτελούν 100% ελληνικά προϊόντα, από επιλεγμένα ελληνικά φρούτα και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ενός φυσικού προϊόντος. Αφού τα παραδοσιακά αναψυκτικά Gia…giamas αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους, δεν άργησε να έρθει και η επίσημη διεθνής διάκριση.

Συγκεκριμένα, το 2018 η λεμονάδα Gia…giamas, βραβεύτηκε με 2 Χρυσά Αστέριακαι απέσπασε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας ITQI στις Βρυξέλλες.

Ο στόχος

Στόχος της Barista Pro, είναι κάθε σημείο Bareca Horeca να δημιουργεί τα δικά του, ξεχωριστά προϊόντα. Οι ιδρυτές της πιστεύουν πως η σημερινή πραγματικότητα, όπου όλα τα καταστήματα προσφέρουν τα ίδια μαζικά προϊόντα, πρέπει να αλλάξει.

Γι’ αυτό και δημιουργεί tailor made συνταγές, ώστε η κάθε επιχείρηση να διαφοροποιείται και να προσφέρει πάντα κάτι φρέσκο και διαφορετικό, που δεν έχουν οι υπόλοιποι.

BARISTA PRO: Η ελληνική επιχείρηση που διδάσκει & συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία

Τι κάνει ξεχωριστή την επιχείρηση

Αυτό που ξεχωρίζει την Barista Pro είναι τα ίδια τα προϊόντα της, αφού προσφέρουν πολυχρηστικές λύσεις στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης. Τα διεθνώς βραβευμένα παραδοσιακά αναψυκτικά Giagiamas, έχουν γίνει ανάρπαστα σε όλο τον κόσμο, ενώ το νέο πρότζεκτ «Χυμός Ημέρας» ήρθε για να φέρει την επανάσταση στον τομέα του healthy living.

Το μυστικό συστατικό της επιτυχίας

Η συνταγή της επιτυχίας για την Barista Pro βασίζεται στην δημιουργία μιας ομάδας νέων ανθρώπων, με πάθος, όρεξη και φρέσκες ιδέες, που αναζητούν διαρκώς τρόπους να αναδείξουν διαφορετικές πτυχές της επιχείρησης.

Απώτερος σκοπός της Barista Pro είναι να αποτελεί συνώνυμο και σφραγίδα εμπιστοσύνης, για κάθε μελλοντικό συνεργάτη και να συνεχίσει να αναπτύσσεται, μέχρι να κατακτήσει ολόκληρη την διεθνή αγορά με τα ελληνικά προϊόντα της.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Barista Pro και τα προϊόντα της μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

BARISTA PRO: Η ελληνική επιχείρηση που διδάσκει & συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία

TOP

Μετάβαση στο περιεχόμενο