Coffee Business Awards 2021
Coffee Business Awards 2021

Για άλλη μια χρονιά η Barista Pro και τα αναψυκτικά Gia…giamas, βραβεύτηκαν στα Coffee Business Awards λαμβάνοντας δυο τιμητικές διακρίσεις. Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Top Beverage Supplier” και βραβείο “Top Product Except Coffee” για τα Gia…giamas.

 

Η βράβευση αυτή, μια από τις σημαντικότερες στιγμές του 2021, ήταν επίσης μια δημόσια αναγνώριση της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων μας, των υψηλών επαγγελματικών στάνταρντ της BaristaPRO, αλλά και της ανώτερης ποιότητας των παραδοσιακών αναψυκτικών Gia..giamas. Ιδιότητες για τις οποίες μας εμπιστεύονται και προτιμούν, χρόνια τώρα συνεργάτες, αλλά και καταναλωτές.

Coffee Business Awards 2021
Coffee Business Awards 2021

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso με την φυσική παρουσία των ομιλητών και των βραβευόμενων, ενώ λόγω των μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωναϊού το κοινό παρακολούθησε την εκδήλωση ψηφιακά μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα επιχειρηματικής επικοινωνίας LiveOn.

 

Κατά την ομιλία του ο εμπορικός διευθυντής της BaritaPRO κ. Κωνσταντίνος Αγαδάκης δήλωσε:

«Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Απαρτίζεται από τρία αδέρφια. Εμένα, το Ζαφείρη και το Γιώργο, αλλά και μια τεράστια οικογένεια ανθρώπων που μας έχουν αγκαλιάσει. Οι άνθρωποί μας, η ομάδα μας πραγματικά με αγάπη και πάθος, οδήγησαν την εταιρεία να εξελιχθεί γρήγορα και αποτελεσματικά δημιουργώντας ένα δίκτυο 36 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και εξάγοντας τα προϊόντα μας σε 13 χώρες του εξωτερικού.

 

Η γνώση και η εμπειρία που αποκομίσαμε από την ενασχόλησή μας με την καφεστίαση, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε μια στρατηγική δομημένη πάνω στην καινοτομία, τη διαφοροποίηση και τελικά την κερδοφορία. Παράγοντες τους οποίες τόσο έχει ανάγκη σήμερα η αγορά. Θα πρέπει να καινοτομούμε να διαφοροποιούμαστε, να ξυπνάμε, να δημιουργούμε τάσεις και μ’ αυτόν τον τρόπο να κατακλύζουμε όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας όχι μόνο τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά και την κουλτούρα μας στην καφεστίαση. Γιατί πιστέψτε με έχουμε την καλύτερη εστίαση στον κόσμο, αλλά παρέχουμε και την καλύτερη υπηρεσία.

 

Στην BaristaPRO έχουμε ένα μόνο, ότι «το μυστικό είναι στη συνταγή», το οποίο όμως δεν θα δούλευε χωρίς αγάπη. Γιατί αν κάνεις κάτι θα πρέπει να το αγαπάς. Όσο το αγαπάς, τόσο θα σου δίνει. Γι αυτό θα ήθελα να συγχαρώ όχι μόνο τους βραβευόμενους σ’αυτή την αίθουσα, άλλα όλο τον κόσμο της καφεστίασης. Τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τα μπαρ, τους baristi, τους σερβιτόρους γιατί αυτοί είναι που  στηρίζουν το όνειρο που πραγματοποιούμε όλοι μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλές γιορτές, καλή χρονιά και πολύ φως, ελπίδα και δύναμη!»

TOP

Μετάβαση στο περιεχόμενο