Δεύτερη παγκόσμια διάκριση για τα ελληνικά προϊόντα Gia…giamas

«Η παραδοσιακή Ροδακινάδα Gia…giamas έκανε περήφανη την αγαπημένη μας γιαγιά Μαρίκα.»

Είναι μεγάλη μας χαρά και τεράστια τιμή, να μοιραστούμε μαζί σας τα χαρμόσυνα νέα! Η Ροδακινάδα Gia…giamas κατάφερε και απέσπασε το δεύτερο Διεθνές Χρυσό Μετάλλιο, γεμίζοντας περηφάνεια εμάς και την οικογένεια των προϊόντων μας.

Μετά την αναγνώριση της αγαπημένης μας λεμονάδας από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi των Βρυξελλών, η οποία στελεχώνεται από 120 διακεκριμένους σεφ και σομελιέ, ήρθε και η σειρά της ροδακινάδας να κλέψει την καρδιά της Ευρώπης, με την υπέροχη γεύση της.

Το 2018 η λεμονάδα Gia…giamas, ύστερα από τυφλές δοκιμές 120 Ευρωπαίων Σεφ και Σομελιέ, διακρίθηκε, κερδίζοντας το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστεριών, μέσα από σκληρό ανταγωνισμό, ανάμεσα σε 3.000 παγκόσμια προϊόντα.

Φέτος ήταν η χρονιά της σπιτικής ροδακινάδας Giagiamas, η οποία τιμήθηκε επίσης με 2 Χρυσά Αστέρια. Αυτή είναι η δεύτερη χρυσή διάκριση που φέραμε στην χώρα μας και άλλη μια αναγνώριση, για την ποιότητα και την υπεροχή γεύσης των προϊόντων μας.

Δεύτερη παγκόσμια διάκριση για τα ελληνικά προϊόντα Gia…giamas
Η Ροδακινάδα Gia…giamas με μια σύντομη ματιά

Η ροδακινάδα Gia…giamas είναι ένα 100% φυσικό και ελληνικό προϊόν, που φτιάχνεται από πραγματικά, ελληνικά ροδάκινα. Προκύπτει από την σύνθλιψη φρέσκων ελληνικών ροδάκινων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή πεντανόστιμου χυμού ή σπιτικού αναψυκτικού.

Η ροδακινάδα μας είναι πλούσια σε βιταμίνες, δίνει ενέργεια και τόνωση και φέρνει στο ποτήρι σου την πλούσια γεύση και το υπέροχο άρωμα από πραγματικά ροδάκινα.

Λίγα λόγια για τα προϊόντα Gia…giamas

Τα προϊόντα Gia…giamas έχουν αυτή την νοσταλγική γεύση από τις παιδικές μας αναμνήσεις, με παραδοσιακό άρωμα Ελλάδας.

Οι υπέροχες γεύσεις φράουλα λεμόνι, λεμονάδα, ρόδι με μήλο, ροδακινάδα και μανταρινάδα, ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους με την μοναδική γεύση τους και δροσίζουν τις στιγμές μας, με τον πιο όμορφο τρόπο.

Τα προϊόντα Gia…giamas είναι λαχταριστά παραδοσιακά αναψυκτικά, που φτιάχνονται με μεράκι και βασίζονται πάνω στην μυστική συνταγή της γιαγιάς Μαρίκας. Κάθε Gia…giamas φτιάχνεται από 100% ελληνικά και επιλεγμένα φρούτα, χωρίς συντηρητικά και γλουτένη και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C.

Από την ίδια την φύση, απευθείας στο ποτήρι σου.
Μπες τώρα εδώ και ανακάλυψε τα παραδοσιακά αναψυκτικά Giagiamas.

TOP

Μετάβαση στο περιεχόμενο