Εκδήλωση Holiday Inn 2024

Η εκδήλωση Holiday Inn που διοργάνωσε η Barista Pro σημείωσε τεράστια επιτυχία και αναδείχθηκε ως μια αξέχαστη εμπειρία για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις νέες τάσεις της beverage αγοράς και να εξερευνήσουν τη διαφοροποιημένη γκάμα προϊοντικών λύσεων που αναδεικνύουν τη σύγχρονη και δυναμική προσέγγισή.

Οι άμεσοι στόχοι της εκδήλωσης ήταν, η επίδειξη των καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που προσφέρει, αλλά και την ενδυνάμωση των σχέσεων με τους συνεργάτες της.

Έκτος των προϊόντων, στον χώρο υπήρχε επίσης όλο το διαφημιστικό υλικό αλλά και τα μηχανήματα που διαθέτει. Την παράσταση όμως έκλεψε το νούμερο ένα πρόγραμμα QR MENU της Ελληνικής αγοράς! Με τη μοναδική προσφορά του Starter Kit, το πρόγραμμα QR δίνεται εντελώς δωρεάν και προσφέρει τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη γκάμα λύσεων μέσω των δωρεάν υπηρεσιών που διαθέτει.

Η συνολική εμπειρία της εκδήλωσης, αντανακλά στη δέσμευσή, για την καινοτομία, τη διαφοροποίηση και την κερδοφορία, μέσω των ποιοτικών προϊόντων και των υπηρεσιών που δίνουν αδιάκοπα λύση σε κάθε ανάγκη που έχει ανάγκη η αγορά αλλά και οι καταναλωτές.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP

Μετάβαση στο περιεχόμενο