Πολυχρηστικότητα

ΤΑ GIA…GIAMAS ΑΛΛΙΩΣ

Τα Gia…giamas soft drinks και οι χυμοί Gia…giamas φτιάχνονται με μεράκι και παράδοση, από επιλεγμένα ελληνικά φρούτα, απευθείας στο ποτήρι σας.

Η σπιτική λεμονάδα, η ροδακινάδα και οι υπέροχοι καλοκαιρινοί συνδυασμοί φράουλα – λεμόνι και πράσινο μήλο – ρόδι είναι απόλυτες δροσιστικές προτάσεις του καλοκαιριού.

Τα προϊόντα μας είναι εντελώς φυσικά, χωρίς τεχνητά συντηρητικά, αρωματικά και γλυκαντικά και έρχονται σε μια έξυπνη συσκευασία, με ειδικό στόμιο, για να προσφέρουν απόλυτη ακρίβεια στη δοσολογία και για να διατηρούν πλούσια τα αρώματα και τις γεύσεις.

Εντάξτε τα παραδοσιακά αναψυκτικά Gia…giamas στον κατάλογό σας και επωφεληθείτε από την μεγάλη απόδοχή που τυγχάνουν από το κοινό, από το μεγάλο εύρος κερδοφορίας που σας προσφέρουν, αλλά και από την ικανότητά τους να λειτουργούν αποτελεσματικά σε ένα μεγάλο εύρος συνταγών και λύσεων.

Η Barista Pro σας προσφέρει έτοιμες τις συνταγές και το υλικό για να μεταδόσετε στους πελάτες ή το προσωπικό σας τη γνώση παρασκευής και χρήσεις των Gia…giamas τόσο με προωθητικό υλικό, όσο και με την εφαρμογή μας για κινητές συσκευές.

  • Perservatives free
  • Gluten free
  • Mε Αντιοξειδωτικά
  • Rich in Vitamin C
  • 100% Ελληνικά Φρούτα
  • Vegan friendly

Gia…giamas | Βαζάκι – 580ml

–    40ml Gia…giamas (γεύση κατ’ επιλογή)

–    270ml νερό

–    8 με 10 παγάκια

Βάζουμε στο βάζο την γεύση Gia…giamas που επιλέξαμε έως την ενδεικτική γραμμή ,έπειτα προσθέτουμε νερό μέχρι την ένδειξη Ν/Σ . Αναδεύουμε μέχρι να διαλυθεί το προϊόν και προσθέτουμε πάγο έως το χείλος του βάζου

Gia…giamas | Ready to Drink – 330ml

–    Ειδικό αποστηρωμένο μπουκαλάκι pet με καπάκι ασφαλείας και περιλαίμιο διαθρεπτικής αξίας.

–    Προϊόν Gia…giamas (γεύση κατ’ επιλογή)

Τοποθετούμε στο ειδικό μπουκαλάκι προϊόν Gia giamas έως την γραμμή ένδειξης που έχει επάνω στο μπουκάλι, την συνέχεια προσθέτουμε νερό έως την γραμμή που έχει στο στόμιο του. Κλείνουμε το καπάκι ασφάλειας και αναδεύουμε, προσθέτουμε το περιλαίμιο με την ανάλογη γεύση.

Gia…Giamas | Glass Bottle – 1.000ml

–    140ml Gia..giamas (γεύση κατ’ επιλογή)

–    850ml Νερό

Τοποθετούμε στο ειδικό μπουκαλάκι προϊόν Gia giamas έως την γραμμή ένδειξης που έχει επάνω στο μπουκάλι, την συνέχεια προσθέτουμε νερό έως την γραμμή που έχει στο στόμιο του. Κλείνουμε το καπάκι ασφάλειας και αναδεύουμε, προσθέτουμε το περιλαίμιο με την ανάλογη γεύση.

Gia…giamas | Γρανίτα

–    50ml Gia…giamas (γεύση κατ’ επιλογή)

–    100ml Νερό

–    8 – 10 Παγάκια

Βάζουμε στο δοσομετρικό μας ποτήρι τα 50 ml Gia giamas με τα 100 ml νερό και ανά κατέβουμε ελαφρώς. Ρίχνουμε στο μπλέντερ μας τον πάγο και το μείγμα μας και περιμένουμε έως να σπάσει εντελώς ο πάγος.

Gia…giamas | Smoothie

–    50ml με 40ml Gia…giamas (γεύση κατ’ επιλογή)

–    90ml Νερό

–   1 scoop (24gr) my yogo shake

–    8 – 10 Παγάκια

Στο δοσομετρικό ποτήρι βάζουμε το Gia…giamas με το νερό αναδεύουμε και προσθέτουμε το γιαούρτι, τα αδειάζουμε στον κάδο του μπλέντερ προσθέτουμε τον πάγο και τα χτυπάμε μαζί μέχρι να δημιουργηθεί μια κρεμώδη υφή.

Colorful Isolated Europe in Watercolor

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

The Barista Pro app, is the best tool for baristi and HO.RE.CA businesses!

The app offers you great ideas and suggestions, through recipes and videos, on how to incorporate our portfolio of products into your catalogue!

Available for Android and iOS devices.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στην διάθεσή σας, να λύσουμε οποιεσδήποτε απορίες έχετε σχετικά με τα Gia…giamas! Είτε χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, είτε συμβουλές για την παρασκευή και την ομαλή ένταξη στο μενού σας, είμαστε πάντα δίπλα σας.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας στα δεξιά,
ή καλέστε μας στο:

Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε!

TOP